
Какаова коричка
с Органично Какао


Тези Какаови пръчици изглеждат впечатляващо, но са супер лесни за приготвяне. Можете да персонализирате рецептата с добавянето на любимия си топинг.
Съставки
Намерете съставките в предпочитания от Вас магазин
- 50 гр. Органично Какао
- 100 гр. кокосово масло
- 1 супена лъжица бадемово масло
- 80 мл. кленов сироп или мед
- Шам фъстък
- Замразени сушени плодове
- Кокосови стърготини
- Бадеми
Начин на приготвяне
Вземете квадратна тава или друг плосък съд. Застелете с хартия за печене и оставете настрана.
В средна тенджера, разтопете кокосовото масло на ниска температура. След като се разтопи, махнете от огъня и разбъркайте с какаото на прах, кленовия сироп и бадемовото масло.
С помощта на шпатула разпространете шоколадовата смес върху тавата за печене и изгладете.
Поръсете с любимия си топинг и поставете във фризера за 15 минути. След като се замрази, разчупете кората на по-малки парчета и я съхранявайте във фризера, докато сте готови да ѝ се насладите.