Какаова коричка

с Органично Какао

6 порции
30 минути

Тези Какаови пръчици изглеждат впечатляващо, но са супер лесни за приготвяне. Можете да персонализирате рецептата с добавянето на любимия си топинг.

Начин на приготвяне

Вземете квадратна тава или друг плосък съд. Застелете с хартия за печене и оставете настрана.

В средна тенджера, разтопете кокосовото масло на ниска температура. След като се разтопи, махнете от огъня и разбъркайте с какаото на прах, кленовия сироп и бадемовото масло.

С помощта на шпатула разпространете шоколадовата смес върху тавата за печене и изгладете.

Поръсете с любимия си топинг и поставете във фризера за 15 минути. След като се замрази, разчупете кората на по-малки парчета и я съхранявайте във фризера, докато сте готови да ѝ се насладите.