Замразени малинови енергийни барчета

с Лен + Чиа

12 порции
20 минути

Тези бисквитки/барчета представляват вкусно следобедно хапване или здравословна закуска. Те са пълни с протеини от ядки и семена, включителноЛен + Чиа. Малините добавят вкусен, сладък, но силен аромат. Използвайте различни плодове като боровинки или ягоди, за да разнообразите нещата!

Начин на приготвяне

Вземете тава и застелете с хартия за печене.

Поставете всички основни съставки с изключение на бадемовото мляко в кухненския робот и разбийте докато се образуват фини трохи. Добавете бадемово мляко, докато сместа стане лепкава. Разстелете сместа в тавата и поставете във фризер, докато подготвяте горния слой.

Поставете всички съставки за топинга в кухненския робот и разбийте, докато стане еднородна смес. Най-добре е това да се направи на партиди, тъй като замразените малини правят сместа доста дебела. Извадете основата от фризера и разстелете сместа от малини равномерно отгоре. Поръсете отгоре тиквени семки и малко изсушен кокос.

Нарежете на малки барчета и ги съхранявайте във фризера, докато сте готови да ядете. Най-хубави са сервирани леко размразени, така че извадете от фризера двадесет минути преди хранене.