1

в постоянно търсене на
най-доброто
КАЧЕСТВО

Използваме само най-качествените съставки от най-чистия източник, защото вярваме, че най-качествените продукти ще осигурят най-доброто качество на живот. Нашето здраве е твърде важно, за да бъде компрометирано от евтини продукти.

2

Отбелязваме
разнообразието
в хората и диетите

Всеки е различен и предпочитанията на всички за хранене са различни. Ние аплодираме и отбелязваме всеки, който се опитва да подобри храненето и здравето си по начин, който му подхожда без предразсъдъци.

3

Страст за
предоставяне на
харинително наситени
съставки и храни
от природата

Направете храненето си пълно с хранителни вещества, защото колкото повече влагате в тялото си, толкова повече ще получите в живота си. Храним се за да осигурим на тялото си основни вещества за функционирането му. За щастие, природата е създала съставки, опаковани в хранителна плътност. Ние прегръщаме тези съставки, независимо дали идват от семена, листа, плодове, зеленчуци или друг източник.

4

ПРОЗРАЧНОСТ
няма какво да крием

Обичаме храна, която все още е възможно най-близка до природата, минимално преработена, чиста и сурова, колкото може да бъде. Проследима обратно до фермата, така че да можете да се насладите на пътуването на вашата храна от природата до порцията си.

5

МАЛКИТЕ ПРОМЕНИ
ДОБАВЯТ МНОГО

Подобряването на това, което ядем и начина, по който живеем, не трябва да бъде радикална промяна в живота ни. Включете малките подобрения в различни части от вашата рутина. Всяка малка промяна е още една малка крачка по пътя към крайната цел - по-добро, по-здраво и по-щастливо АЗ!

6

Ние винаги
ще се стремим
да предоставим
наслада и увереност
в здравословното хранене

Оптималното хранене не трябва да бъде трудно. Ние ще помогнем на хората да разберат как да се хранят по-добре и да си осигурят по-здравословни храни предоставени във вкусен и удобен формат.

7

древната мъдрост, последните нововъведения
са в основата на всичко,
което правим

Тайните за живота и здравословното хранене са познати от векове. Ще използваме вродената мъдрост на древните култури, която е тествана, доказана и доставена на трапезата ви, използвайки най-новите знания и технологии и ще продължим непрекъснато да търсим нещо още по-добро.

8

Сава Медикъл ЕООД
Официален оредставител за България

tel: +359 2 44 44 281; mail: contact@savamedical.bg; Адрес офис: София 1574, ул. “Иван Димитров - Куклата” №53